Suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan”, mesaj dur pentru Dorin Șerdean! „Cum îți permiți să pângărești acest nume?”. Imaginea care i-a înfuriat pe fanii lui Dinamo | FOTO

suporterii-din-„peluza-catalin-hildan”,-mesaj-dur-pentru-dorin-serdean!-„cum-iti-permiti-sa-pangaresti-acest-nume?”.-imaginea-care-i-a-infuriat-pe-fanii-lui-dinamo-|-foto

Dinamo a câștigat cu 3-0 duelul cu FC Voluntari și a obținut prima victorie după 9 luni pe propriul teren, dar fanii nu au fost mulțumiți. O imagine le-a stricat bucuria: Dorin Șerdean a apărut, la interviuri având la gât o eșarfă în culorile echipei din „Ștefan cel Mare”. Președintele executiv al clubului a fost somat să nu folosească însemnele și culorile echipei dinamoviste.

Dorin Șerdean a încercat să explice la finalul partidei care este situația de club. A recunoscut că sunt probleme și a sugerat că insolvența poate fi o soluție pentru rezolvarea problemelor financiare. Președintele executiv a apărut la interviuri cu o eșarfă în culorile echipei din „Ștefan cel Mare”. Imaginea i-a scos din sărite pe suporteri care au ripostat imediat pe pagina de Facebook a asociației „Peluza Cătălin Hîldan”.

„SĂPAȘULE, ȘOCARICIULE, DĂ JOS EȘARFA AIA DE LA GÂT!
Să nu venim noi să ți-o dăm jos… Și să nu te mai vedem cu eșarfă cu Dinamo! Cum îți permiți să pângărești acest nume și aceste culori?! Cum îți permiți să-ți bați joc de suporteri și de jucători?!
Cum îți permiți să minți în fiecare zi că ești în grafic cu plățile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?!
La toată obrăznicia ta, noi răspundem cu reînnoiri și înscrieri în www.programddb.ro

Câinilor, nici nu vă imaginați ce am găsit la Săftica! Angajații de acolo nu sunt plătiți de luni de zile. Vorbim de oameni care supraviețuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz.
Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. Și acest individ își permite să mintă cu atâta nonșalanță…

Acest individ care se plânge și se milogește de un personaj dubios precum Săpașu, pe care în numește ”fratele meu”!
Când mai apari la televizor (fără eșarfă și însemne ale lui Dinamo) să-ți ceri iertare de la Dănciulescu, pe care l-ai dat afară înainte să înveți pe unde se intră în stadion! Să-ți ceri iertare de la Mulțescu pe care l-ați umilit!”, se spune în comunicatul oficial.

Captură: sport.ro

Suporterii, mesaje dure: „Sunteți SĂPAȘII lui Dinamo”

Fanii care au 20 la sută din club nu au uitat nici de spaniolii care conduc în acest moment și au amintit și de povestea cu Toma Șăpașu, omul de afaceri care susține că vrea să cumpere gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Tu și spaniolii aduși de tine sunteți SĂPAȘII lui Dinamo! Pentru că voi săpați groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeți voi înșivă în ea.
Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunți Numele DINAMO!
Și vezi cum faci să nu te prindă ignatul pe aici! 🐽🐷
Nu avem altă șansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători.
Nu stați pe gânduri, intrați în www.programddb.ro, pentru că nu există altă cale în momentul de față”, mai spun suporterii.

 

The post Suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan”, mesaj dur pentru Dorin Șerdean! „Cum îți permiți să pângărești acest nume?”. Imaginea care i-a înfuriat pe fanii lui Dinamo | FOTO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns