Suma uriașă pe care Gigi Becali a cheltuit-o pentru cantonamentul lui FCSB din Turcia! „A costat atât”

suma-uriasa-pe-care-gigi-becali-a-cheltuit-o-pentru-cantonamentul-lui-fcsb-din-turcia!-„a-costat-atat”

Gigi Becali nu se uită la bani când vine vorba de performanțele echipei sale. Patronul lui FCSB a cheltuit peste 100.000 de euro pentru cantonamentul din Antalya pe care formația roș-albastră l-a desfășurat înaintea reluării campionatului.

Dezvăluirile au fost făcute de Mihai Stoica, în contextul în care oficialul lui FCSB a oferit clarificări despre felul în care echipa roș-albastră a reușit să evite carantina la întoarcerea în țară, având în vedere că Turcia se află în zona roșie de risc de infectare cu COVID.

Gigi Becali a cheltuit peste 100.00 de euro pe cantonamentul lui FCSB din Turcia

„A costat mai mult de 100.000 de euro cantonamentul nostru. Pentru Gigi Becali nu e o problemă. Doar zborul charter a costat 30.000 de euro. Avionul avea 200 de locuri și noi am fost puțin peste 50 de oameni. Nu e ușor să mergi în pandemie undeva și să nu ai riscuri să te infectezi”, a spus Mihai Stoica la Digisport.

Cum a evitat FCSB carantina la întoarcerea în țară

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a participat în cantonamentul din Turcia la o competiție între doar două echipe, care se numește „Corendon Cup”. Roș-albaștrii i-au avut adversari pe jucătorii unei echipe locale din Antalya, Kemer Tekirovaspor. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru bucureșteni, golurile fiind înscrise de Vînă și Oaidă.

Conform legii, persoanele care se întorc din Turcia trebuie să intre în carantină pentru 14 zile. O excepţie o reprezintă sportivii care participă în ţări cu risc epidemiologic ridicat la competiţii internaţionale, acesta fiind și cazul jucătorilor de la FCSB.

Formaţia antrenată de Toni Petrea este singura echipă din Liga I care a efectuat un cantonament în străinătate în această perioadă.

The post Suma uriașă pe care Gigi Becali a cheltuit-o pentru cantonamentul lui FCSB din Turcia! „A costat atât” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns