Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Substație a Ambulanței Prahova, dată în folosință la Puchenii Mari

substatie-a-ambulantei-prahova,-data-in-folosinta-la-puchenii-mari

V. Stoica

La Puchenii Mari – Miroslăvești s-a inaugurat ieri cea mai nouă substație a Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.
Potrivit Instituției Prefectului, noul punct de lucru al echipajelor medicale de urgență este amplasat într-o zonă intens tranzitată și unde personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean avea de străbătut zeci de kilometri de la Ploiești (cel mai apropiat punct) până la cazurile care le solicitau intervenția. Prin înființarea acestui punct, care va deservi aproximativ 23.000 de locuitori, acțiunile vor fi mai prompte, timpul de răspuns fiind mult redus în zona respectivă, dar și cheltuielile vor fi, implicit, mai reduse. Programul de lucru va fi continuu, echipajele vor interveni cu autospeciale de tip B2.
Aceasta este a doua substație deschisă de SAJ în 2020, prima fiind cea de la Apostolache.
În prezent, Serviciul Județean de Ambulanță Prahova are, pe lângă stația centrală din Ploiești, alte 12 substații în teritoriu, respectiv opt în orașele Băicoi, Câmpina, Comarnic, Mizil, Sinaia, Slănic, Văleni, Urlați și patru în comunele Bălțești, Ciorani, Apostolache și Miroslăvești (comuna Puchenii Mari), ultimele două fiind date în folosință în cursul acestui an.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns