Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Studenţii la medicină, voluntari în pandemie, primesc 2.500 de lei, diurnă, cazare şi masă din partea autorităţilor

studentii-la-medicina,-voluntari-in-pandemie,-primesc-2.500-de-lei,-diurna,-cazare-si-masa-din-partea-autoritatilor

Studenţii la Medicină ar putea fi luaţi parteneri în lupta pentru combaterea pandemiei de COVID-19, potrivit unei ordonanţe de urgenţă, citită joi, în primă lectură. Cei care acceptă să lucreze în spitale vor primi 2.500 de lei lunar, masă şi cazare, plus diurnă.

„Ordonanţa care a fost în prima lectură prevede acordarea dreptului de liberă practică temporar medicilor absolvenţi ai facultăţilor de Medicină, medicilor rezidenţi, indiferent de anul de pregătire în rezidenţiat pe durata a situaţiei cu care ne confruntăm, a pandemiei cu SARS-CoV-2, astfel încât ei să poată să lucreze sub supraveghere în spitale şi să asigure în secţiile în care sunt îngrijiţi pacienţii care suferă de COVID-19”, a spus secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Sursa: Mediafax

Post-ul Studenţii la medicină, voluntari în pandemie, primesc 2.500 de lei, diurnă, cazare şi masă din partea autorităţilor apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns