Steliano Filip a explicat de ce s-a întors la Dinamo: „M-a impresionat ce au reușit să facă fanii” + Opinie despre revenirea publicului pe stadioane | EXCLUSIV

Steliano Filip, jucătorul celor de la Dinamo, a declarat într-un interviu acordat pentru ProSport care sunt planurile lui de viitor și de ce a ales să se întoarcă în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Ultima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia, Steliano Filip revine după 3 ani la Dinamo București, clubul la care a terminat junioratul și a cunoscut performanța pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roșu, Supercupa României (2012) și Cupa Ligii (2017).

155 de partide, 6 goluri și 10 pase decisive a adunat Steliano Filip la Dinamo în toate competițiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii și Europa League.

Steliano Filip a explicat de ce s-a întors la Dinamo: „M-a impresionat ce au reușit să facă fanii” + Opinie despre revenirea publicului pe stadioane

„Nu prea mai contează ce alte oferte am mai avut pentru că sunt aici și sunt sută la sută cu inima, cu dorința de a face treabă împreună. Toată lumea știe că e un moment mai dificil, dar m-a impresionat ce au reușit să facă fanii și am simțit că trebuie să dau și eu o mână de ajutor

Acum nu vreau să vorbesc despre acești spanioli, că nu i-am întâlnit niciodată, nu îi cunosc și doar ce am auzit prin presă, pe la televizor și de la colegi. Dar părerea mea că dacă nu ajută, mai bine să lase clubul pe mâinile fanilor, pentru că vede toată lumea că își doresc și fac o treabă bună.

Mai ales că din ce am înțeles nu au plătit nimic, este păcat pentru că Dinamo este un brand și nu este normal ce s-a întâmplat și sunt convins că Dinamo nu va muri”, a afirmat dinamovistul.

„Pe părtii sau prin mall-uri oamenii se adună, iar pe stadion, nu. E clar că Dinamo trăiește și va trăi prin acești suporteri minunați și suntem mai puternici cu ei pe stadion. Îmi doresc să revenim la normal și poate la început într-o anumită limită, dar să fie mai aproape de noi”, s-a pronunțat Steliano Filip despre revenirea publicului pe stadioane.

15 meciuri a jucat Steliano Filip pentru Larissa în acest sezon competițional, toate în campionatul Greciei. A jucat patru etape, integralist, în ianuarie.

The post Steliano Filip a explicat de ce s-a întors la Dinamo: „M-a impresionat ce au reușit să facă fanii” + Opinie despre revenirea publicului pe stadioane | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns