Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Spaniolii de la Dinamo „au uitat” să-i plătească salariul lui Cornel Dinu! Câți bani are de primit „Procurorul”

spaniolii-de-la-dinamo-„au-uitat”-sa-i-plateasca-salariul-lui-cornel-dinu!-cati-bani-are-de-primit-„procurorul”

Spaniolii care au preluat Dinamo sunt puși sub presiune de peste tot. Primesc mereu facturi, de pe vremea lui Ionuț Negoiță, iar jucătorii și antrenorii se plâng de faptul că nu sunt cu contractele la zi. Și Cornel Dinu are bani de luat. Fostul internațional a explicat ce suma „uriașă” îi datorează echipa unde a jucat și antrenat ani mulți.

Spaniolii care au cumpărat Dinamo dau din colț în colț. Află mereu că au de dat bani din urmă în timp ce se adaugă și alte datorii. Antrenorii și jucătorii sunt nemulțumiți că nu sunt cu banii la zi, iar tensiunea se simte în tabăra echipei din „Ștefan cel Mare”. Sunt fotbaliști care nu au primit nimic de aproape trei luni.

Toată lumea îl așteptă pe Pablo Cortacero. Omul de afaceri a transmis că trebuie să rămână în Spania, să se trateze după ce a fost depistat că este infectat cu noul coronavirus, dar a promis că va ajunge curând în România.

Noii conducători ai echipei au uitat să-i dea banii și lui Cornel Dinu. Ce-i drept fostul internațional a fost lăsat fără salariu și de fostul patron- Ionuț Negoiță. „Procurorul” câștigă 3.500 de lei pe lună și susține că nu a mai primit niciun ban de 10 luni.

Cum a ajuns Cornel Dinu să câștige 3.500 de lei pe lună

Cornel Dinu a explicat cum a ajuns să câștige 3.500 de lei la Dinamo, după ce a câștigat 5.000 de euro pe lună.

Ca administrator delegat aveam 5.000 de euro salariu lunar, stăteam liniștit cu banii ăia. Când a venit domnul Albu (n.a. – Marian Albu, fost trezorier FRF și director economic la Dinamo) prin 2011, mi-a transformat euro în dolari, ca să mai micșoreze suma în lei” – Cornel Dinu

„În plus, fără să-mi comunice, nu mi-a mai plătit impozitele, a transformat netul în brut, a zis să le plătesc eu. S-au strâns vreo 64 de milioane vechi, le-a plătit David (n.a. – președintele Alexandru David, adus de Ionuț Negoiță), a zis că e obligația societății” – Cornel Dinu

„Când a venit Anghelache, a zis «Ce e cu Dinu aici?», «Păi e consilier»… Vorbisem cu Negoiță să creștem tineri, să continuăm tradiția… «Nu e nevoie, domne, de Dinu, ce, plătiți trecutul? Ce trecut, ce tradiție, ce consiliere, am venit eu, știu eu tot ce trebuie»… Anghelache… Și mi-a tăiat tot, tot, tot… Din ordinul tovarășului Anghelache” – Cornel Dinu

„Și am rămas cu cei 3.500 de lei din Consiliul de Administrație al lui Dinamo. Pe care nu i-am mai primit de zece luni”, a declarat Cornel Dinu în Fanatik.

The post Spaniolii de la Dinamo „au uitat” să-i plătească salariul lui Cornel Dinu! Câți bani are de primit „Procurorul” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns