Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Șoferul care circula între benzi la intrarea în Ploiești, supărat că ceilalți fentau coloana, audiat de polițiști

soferul-care-circula-intre-benzi-la-intrarea-in-ploiesti,-suparat-ca-ceilalti-fentau-coloana,-audiat-de-politisti

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”VIDEO: Supărat că mulți fentează coloana la intrare în Ploiești, un șofer a mers între benzi”, reprezentanții IJP Prahova au reacționat.

La solicitarea redacției noastre, aceștia au transmis următorul punct de vedere:

Polițiștii au fost sesizați despre o posibilă încălcare a normelor rutiere, la intrarea în Ploiești în zona Podul Înalt.

În cauză polițiștii rutieri au identificat și audiat conducătorul auto cu privire la înregistările video apărute în spațiul public și i-au adus la cunoștință faptul că nerespectarea regulilor de circulație rutieră poate avea consecințe grave atât pentru persoana care încalcă aceste norme, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, participanții la trafic trebuie să aibă un comportament care să nu afecteze fluența și siguranța circulației.

Totodată, constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se realizează direct de către polițistul rutier sau cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate și verificate metrologic.

VIDEO Imaginile surprinse în trafic de un cititor care au ajuns în atenția Poliției Rutiere:

 

Articolul Șoferul care circula între benzi la intrarea în Ploiești, supărat că ceilalți fentau coloana, audiat de polițiști apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns