Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Șoferii implicați în accidentul din Drajna de Jos au 72 și 21 de ani. Un tânăr de 17 ani, pasager, a ajuns la spital

soferii-implicati-in-accidentul-din-drajna-de-jos-au-72-si-21-de-ani.-un-tanar-de-17-ani,-pasager,-a-ajuns-la-spital

Dinamica accidentului face deocamdată dificilă stabilirea vinovăției, polițiștii efectuând în continuare cercetări. Știrea inițială AICI.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 72 de ani care se deplasa la volanului unui autoturism pe drumul comunal Drajna de Jos a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani care se deplasa din direcția Văleni către Drajna.

În urma evenimentului rutier, un pasager din mașina bărbatului de 21 de ani, respectiv un tânăr în vârstă de 17 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Articolul Șoferii implicați în accidentul din Drajna de Jos au 72 și 21 de ani. Un tânăr de 17 ani, pasager, a ajuns la spital apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns