Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Situație de criză la un cămin de bătrâni din Prahova. Într-o zi, de la 15, s-a ajuns la 59 de cazuri de COVID

situatie-de-criza-la-un-camin-de-batrani-din-prahova.-intr-o-zi,-de-la-15,-s-a-ajuns-la-59-de-cazuri-de-covid

Focarul de COVID-19 de la un cămin privat pentru bătrâni din Breaza, județul Prahova, s-a extins. În urma testării întregului efectiv, numărul total al infectărilor a crescut de la 15 persoane, ieri, la 59 de persoane în prezent, potrivit Observatorul Prahovean.

Dintre acestea, 44 sunt beneficiari, iar 15 sunt din rândul personalului angajat.

În urma evaluării medicale a beneficiarilor infectați cu noul coronavirus, o singură persoană a fost transferată la spital. Ceilalți 43 de beneficiari vor rămâne în izolare în centru, potrivit Observatorul Prahovean

Pentru a ține situația sub control, DSP a decis carantinarea instituției pentru 14 zile. Monitorizarea zilnică va fi asigurată și de personal medical de specialitate de la Spitalul din Breaza.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 3.453 de persoane, dintre care 904 sunt cazuri active, potrivit Direcției de Sănătate Publică Prahova.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns