Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

SGU montează camere video în cimitirele din Ploiești

sgu-monteaza-camere-video-in-cimitirele-din-ploiesti
SGU Ploiești a anunțat că va monta camere video în cimitire. Măsura este luată ca urmare a distrugerii și vandalizării gardurilor, dar și a faptului că tot mai mulți ploieteni scapă de gunoiul menajer aruncând mizeria peste gard, la cimitir.

Anunțul SGU Ploieti vine ca urmare a unui articol publicat de Ziarul Incomod privind deșeurile aruncate de cetățeni peste gard.

DETALII AICI: FOTO: Gunoi menajer aruncat peste gard la Cimitirul Bolovani! Replica absurdă a administratorului

SGU Susține că imaginile pe care le-am primit de la cititori sunt mai vechi, însă situația rămâne de actualitate, astfel că montarea de camere de supraveghere ar trebui să ducă la prinderea celor certați cu legea și cu bunul simț.

Punctul de vedere la SGU: 

“În urma publicării articolului – „FOTO: Gunoi menajer aruncat peste gard la Cimitirul Bolovani! Replica absurdă a administratorului”- în ediția din 6 noiembrie a.c., a ziarului dvs. online, vă aducem la cunoștință următoarele:

În zona respectivă au existat, constant, astfel de probleme generate de cetățenii certați cu bunul simț care aruncă gunoiul menajer peste gardul cimitirului. Pentru a împiedica aceste practici, societatea noastră a luat decizia înălțării gardului, atât prin adăugarea de panouri cât și adăugarea de plasă metalică, însă acestea au fost vandalizate sau sustrase.

Societatea noastră a solicitat, prin adrese, sprijinul instituțiilor abilitate în scopul de a verifica situația contractelor cu operatorul de salubritate, pentru locuitorii străzilor Luminiței, Creuzot și Dezrobirii (străzi aferente perimetrului din cimitir menționat în articolul dvs), dar și în scopul monitorizării zonei respective.

Precizăm faptul că, imaginile remise de cititorul dvs. sunt mai vechi, întrucât acele obiecte au fost îndepărtate de angajații nostri, cu mult timp în urmă. Zona respectivă este, în permanență, monitorizată de responsabilii din cimitir, curățenia efectuându-se periodic.

Totodată, conducerea societății a luat decizia achiziționării de camere de supraveghere, care vor fi amplasate în zonele cu probleme, din incinta cimitirelor, pentru a putea supraveghea mult mai bine aceste perimetre”.

Post-ul SGU montează camere video în cimitirele din Ploiești apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns