Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Sergiu Buș l-a enervat din nou pe Gigi Becali și a fost schimbat la pauză. Serie neagră pentru atacantul care „le are pe toate”

sergiu-bus-l-a-enervat-din-nou-pe-gigi-becali-si-a-fost-schimbat-la-pauza.-serie-neagra-pentru-atacantul-care-„le-are-pe-toate”

Sergiu Buș are viață tot mai grea la FCSB. A jucat din nou doar o repriză. Este al treilea meci consecutiv în care jucătorul adus de la Mediaș rezistă pe teren doar 45 de minute. Atacantul „care le are pe toate” a marcat doar un gol în acest campionat , deși a evoluat în nouă partide.

Sergiu Buș a fost din nou umilit. A jucat doar 45 de minute în duelul cu FC Botoșani. La fel a pățit și în duelul de etapa trecută când a intrat la pauză chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani. A zâmbit amar și l-a ironizat pe antrenorul Toni Petrea.

„Îi mulțumesc domnului antrenor, pot să spun că m-a odihnit. Este important că am intrat și consider că am intrat destul de bine și mi-am ajutat echipa. Nu m-am lipit la gol, dar sper să o fac meciurile următoare. Mă bucur că am luat trei puncte și că suntem aproape de Craiova”, a declarat jucătorul.

Sergiu Buș a început titular duelul cu FC Botoșani. A ratat incredibil o ocazie foarte mare și l-a enervat pe Gigi Becali, iar patronul a decis să-l schimbe la pauză. Atacantul trece printr-un adevărat coșmar la FCSB. A ajuns la partida cu numărul 6 din acest campionat în care joacă doar 45 de minute. Un meci întreg a prins o singură dată, în duelul cu Gaz Metan Mediaș.

Sergiu Buș, tras pe „linie moartă” de Gigi Becali

Sergiu Buș a marcat un singur în campionat. Când l-a prezentat, Gigi Becali i-a transmis că vrea de la el cel puțin 10 goluri. Acum tocmai patronul face presiuni să prindă cât mai puține minute, iar sursele ProSport susțin că fotbalistul are rezervat un loc pe banca de rezervă în momentul în care va intra Florinel Coman, care va fi folosit pe postul de atacant central.

„El e mobil, tehnic, dă cu capul, are viteză, forță, le are pe toate. Bizonul era puternic, le avea pe toate, dar mie îmi place genul de jucător care să intre in combinaţii cu Man și Coman. I-am pus și o clauză de 2 milioane. Oricine vrea la FCSB”, a declarat Gigi Becali, când l-a prezentat.

The post Sergiu Buș l-a enervat din nou pe Gigi Becali și a fost schimbat la pauză. Serie neagră pentru atacantul care „le are pe toate” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns