Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ședință, vineri, la Consiliul Județean Prahova pentru învestirea noilor aleși județeni

sedinta,-vineri,-la-consiliul-judetean-prahova-pentru-investirea-noilor-alesi-judeteni

Viitorii consilieri județeni, care au câștigat un mandat în urma alegerilor din 27 septembrie, sunt convocați, vineri, la ora 11.00, la ședința învestire în funcție, ceremonie care are loc la Sala Europa de la Palatul Administrativ din Ploiești.

„În baza Ordinului Prefectului Județului Prahova nr. 387/20.10.2020 privind convocarea consilierilor județeni declarați aleși la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020, se convoacă consilierii județeni la ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Județean Prahova, în ziua de vineri, 23 octombrie 2020, ora 11.00, la sediul Consiliului Județean Prahova, Sala Europa din Palatul Administrativ din Ploiești, B-dul Republicii nr. 2-4”  , se precizează în comunicatul Consiliului Județean Prahova

Ședința este pregătită în condiții de siguranță, cu respectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, au mai anunțat organizatorii.

Citește și: Alegeri locale 2020. Lista consilierilor județeni validați de Tribunalul Prahova

Articolul Ședință, vineri, la Consiliul Județean Prahova pentru învestirea noilor aleși județeni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns