Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Schimbă taberele: Helmuth Duckadam, la CSA Steaua? Gabi Balint pune presiune: „Nu ar spune nu!”

schimba-taberele:-helmuth-duckadam,-la-csa-steaua?-gabi-balint-pune-presiune:-„nu-ar-spune-nu!”

Helmuth Duckadam (61 de ani), fostul portar de legendă al Stelei, este un susținător declarat al lui FCSB, însă fostul său coleg, Gabi Balint (57 de ani) este de părere că acesta ar putea schimba tabăra.

Gabi Balint a explicat ce l-a făcut pe Helmuth Duckadam să se apropie mai mult de FCSB decât de CSA Steaua București în ultimii ani, însă nu crede că această decizie a fostului mare portar este definitivă.

Fostul atacant al Stelei și al echipei naționale este convins că dacă gruparea din Ghencea i-ar face o propunere lui Helmuth Duckadam, acesta ar lua-o în considerare și chiar ar accepta să colaboreze cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Helmuth Duckadam, la CSA Steaua?

„Nu știu dacă a zis Duckadam că nu va veni vreodată, nu știu dacă a fost categoric. Eu am rămas prieten cu el. Tot timpul ne dojeneam înainte de emisiuni, dar eu îl înțeleg. A avut și o problemă cu conducerea clubului de atunci, când juca și s-a accidentat. Nu l-au ajutat în anumite momente grele și poate într-un fel are motive să fie supărat, numai că acei oameni nu mai sunt.

Echipa e aceeași, aceleași nume, aceleași culori, același palmares, deci eu cred că dacă i s-ar propune ceva, s-ar gândi și n-ar spune nu. Eu așa cred. El e un om inteligent”, a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii Națiunea Stelistă.

Gabi Balint a refuzat Steaua

Gabi Balint a dezvăluit că a primit o propunere din partea celor de la CSA Steaua, însă a fost nevoit să refuze din cauza unor probleme de sănătate.

„Mi s-a propus să mă implic chiar și acum, acum puțin timp. Am avut convorbiri cu comandantul clubului, nu s-a discutat ce funcție, ci doar că mă voiau implicat. Am refuzat, cu mare părere de rău, eu am trecut și prin niște momente mai puțin bune prin viață… un motiv ar fi sănătatea.

Nu cred că ar fi principalul, dar în ultimul timp am început să mă retrag spre locurile natale, mai vin în București doar când am emisiuni”, a mai spus Gabi Balint.

The post Schimbă taberele: Helmuth Duckadam, la CSA Steaua? Gabi Balint pune presiune: „Nu ar spune nu!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns