Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Scandal uriaș la USR Prahova, după ce consilierii din Câmpina și-au anunțat sprijinul pentru primarul Alin Moldoveanu

scandal-urias-la-usr-prahova,-dupa-ce-consilierii-din-campina-si-au-anuntat-sprijinul-pentru-primarul-alin-moldoveanu

E scandal intern la USR, în Prahova, după alegerile locale de la Câmpina, unde primar a fost desemnat independentul Alin Moldoveanu.

Aseară, USR Câmpina a emis un comunicat semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, prin care se anunța sprijinul oferit de cei trei consilieri locali ai USR primarului independent Alin Moldoveanu.

”Ne asumăm rezultatul votului dumneavoastră și vom acorda tot sprijinul nostru primarului ales, domnului Alin Moldoveanu. USR Câmpina este o formațiune politică energică și implicată, cu spirit de inițiativă și putere de muncă, ce dorește să-și asume responsabilități în cadrul acestei echipe” este mesajul transmis de consilierii USR din Câmpina.

În această dimineață, conducerea USR Prahova a reacționat printr-un alt comunicat de presă, în care se delimitează de anunțul filialei Câmpina:

”În legătură cu publicarea în presă a informației că USR Câmpina îl susține pe primarul ales al municipiului Câmpina, condamnat penal, vă informăm că informația vă este prezentată fără a avea consimțământul alesilor locali ai USR din 27 septembrie 2020. O astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei si nu are susținerea consilierilor locali ai USR. Rămânem fideli principiului ,,Fără penali în funcții publice”.”

Articolul Scandal uriaș la USR Prahova, după ce consilierii din Câmpina și-au anunțat sprijinul pentru primarul Alin Moldoveanu apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns