Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Scandal la CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș! Dan Petrescu, criză de nervi în tribune. Gazdele au cerut trei penalty-uri și au avut și un gol anulat | VIDEO

scandal-la-cfr-cluj-–-gaz-metan-medias!-dan-petrescu,-criza-de-nervi-in-tribune.-gazdele-au-cerut-trei-penalty-uri-si-au-avut-si-un-gol-anulat-|-video

Dan Petrescu este suspendat și a văzut din tribune partida CFR Cluj- Gaz Metan Mediaș. Glasul lui s-a auzit cu putere la toate fazele controversate ale partidei. Jucătorii echipei gazdă au cerut trei lovituri de la 11 metri și au cerut gol valabil la o fază care l-a avut în prim-plan pe Valentin Costache.

A fost o nebunie de meci la Cluj. Arbitrul George Găman a avut multe faze foarte grele. Gazdele au cerut prima oară penalty, după ce Debeljuh a fost ciupit în careu de Yuri. Era minutul 51. După alte nouă minute, din nou scandal. Adrian Păun a căzut în careu după atacul lui Romeo, dar arbitrul i-a dat galben pentru simulare.

Intrat în repriza secundă, Ciobotariu a trimis mingea în plasă. Arbitrul a validat reușita, dar s-a răzgândit după intervenția asistentului, considerând că Valentin Costache a fost în poziție afară de joc. Dan Petrescu a luat foc și a dat senzația că este gata să coboare din tribună și să intre pe teren.

În minutul 83, o nouă fază controversată, Păun a fost faultat de Alceus, dar arbitrul a acordat lovitură liberă din afara careului. (VIDEO AICI)

Dan Petrescu, devastator, în direct, la televiziune

Fiind suspendat, Dan Petrescu nu a avut voie să vorbească la interviurile de la finalul partidei. Și-a spus oful când a fost sunat de Digi Sport.

Dacă campioana României este arbitrată acasă așa, să mă ierte Dumnezeu. Trebuie să vorbească să avem arbitraje corecte. Noi nu am avut arbitraje corecte„ a declarat Dan Petrescu.

„Bursucul” a spus și că este foarte supărat și și-a anunțat plecarea din România.

„Nu mai vreau să stau la echipă, vreau să plec după meciul cu Roma. Vreau să iau o pauză, că nu mai pot. Nu mai e numai de arbitri. Vreau să vină altcineva, că nu mai pot, să mă odihnesc.

Știu sigur că nu avem nicio șansă anul ăsta, eu văd, nu știu. După pauză, să vină alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai vreau să fac performanță în România. Am o clauză și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?!

The post Scandal la CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș! Dan Petrescu, criză de nervi în tribune. Gazdele au cerut trei penalty-uri și au avut și un gol anulat | VIDEO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns