Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Scandal în Ploiești, între doi chiriași și un proprietar. O femeie acuză că a fost lovită de polițiștii care au intervenit

scandal-in-ploiesti,-intre-doi-chiriasi-si-un-proprietar.-o-femeie-acuza-ca-a-fost-lovita-de-politistii-care-au-intervenit

Un scandal a izbucnit, joi dimineață, între proprietarul unei locuințe de pe strada Dâmbovița din Ploiești și chiriașii săi. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Poliției, în urma intervenției o femeie acuzând intervenția brutală a agenților.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 9:30 polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Dâmbovița are loc un conflict spontan între proprietarul unui imobil și chiriașii acestuia al căror contract ar fi expirat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au fost întâmpinați de o femeie, iar după ce polițiștii și-au declinat identitatea, aceasta le-a permis accesul în interiorul imobilului.

Ulterior a apărut un bărbat recalcitrant care a adresat expresii jignitoare polițiștilor.

Bărbatul și femeia au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și adresare de injurii cu câte 2500 de lei.

La scurt timp după eveniment, bărbatul a sesizat faptul că soția ar fi fost lovită de unul dintre polițiști, aceste aspecte urmând a fi verificate și soluționate de unitatea de parchet competentă.

Articolul Scandal în Ploiești, între doi chiriași și un proprietar. O femeie acuză că a fost lovită de polițiștii care au intervenit apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns