Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ruslan Neshcheret, „perla” lui Mircea Lucescu! Intervențiile tânărului portar în duelul cu Barcelona | FOTO

ruslan-neshcheret,-„perla”-lui-mircea-lucescu!-interventiile-tanarului-portar-in-duelul-cu-barcelona-|-foto

Ruslan Neshcheret (18 ani) este de departe jucătorul care a atras cel mai mult atenția la Barcelona – Dinamo Kiev.

Portarul în vârstă de numai 18 ani și-a făcut debutul în poarta lui Dinamo Kiev, după ce Denis Boyko (32 de ani), de la Dinamo Kiev, a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19.

Mircea Lucescu, nevoit să titluarizeze pe Ruslan Neshcheret un portar în vârstă de 18 ani la Barcelona – Dinamo Kiev

Boyko s-a îmbolnăvit după de deplasarea din Ucraina, unde echipa lui lucescu a evoluat împotriva lui Ferencvaros în grupele Ligii Campionilor. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2. Pe lângă Boyko, alte cinci cazuri au fost găsite în rândul staff-ului formației din capitala Ucrainei.

Înainte de meciul cu Barcelona, Neshcheret apăra poarta echipei de tineret a ucrainenilor.

În minutul 25 al meciului de pe Camp Nou, Ruslan Neshcheret a reușit să apere unul dintre cele mai dificile baloane ale meciului: o lovitură liberă bătută de Leo Messi spre vinclul din partea stângă. În urma intervenției, pe Twitter, tânărul portar a fost numit „omul meciului”

Chiar dacă „perla” lui Mircea Lucescu a reușit mai multe intervenții spectaculoase, el nu a reușit să scoată un penalty bătut de Messi și un gol al lui Pique, după o pasă de la Ansu Fati.

Barcelona – Dinamo Kiev: Echipele de start

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Pique, Sergio, Jordi Alba, Pjanic, F. De Jong, Pedri, Messi, Griezmann, Ansu Fati

Dinamo Kiev: Neshcheret – Shabanov, Zabarnyi, Popov, Kedziora, Andriyevsky, Shepelev, Buialskyi, Rodrigues, Tsygankov, Supriaha

The post Ruslan Neshcheret, „perla” lui Mircea Lucescu! Intervențiile tânărului portar în duelul cu Barcelona | FOTO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns