Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Rudele unui pacient cu probleme de respirație, internat în izolatorul de la județeanul din Ploiești: ”Asistenta i-a spus că spitalul a rămas fără butelii de oxigen!”

rudele-unui-pacient-cu-probleme-de-respiratie,-internat-in-izolatorul-de-la-judeteanul-din-ploiesti:-”asistenta-i-a-spus-ca-spitalul-a-ramas-fara-butelii-de-oxigen!”

Rudele unui pacient de 69 de ani, ținut de 24 de ore în izolatorul de la spitalul județean de urgență din Ploiești, sunt în pragul disperării.

Acestea au aflat că bărbatul a fost internat în aceeași încăpere cu alți cinci suspecți de covid, care aveau simptome. Mai mult, în această dimineață pacientul a fost anunțat că spitalul a rămas și fără butelii de oxigen, bărbatul având insuficiență respiratorie.

Sesizarea trimisă de fiica pacientului D.V.:

”Trecem prin momente cumplite! Tatăl meu a fost luat cu salvarea de acasă vineri dimineață și dus la județeanul din Ploiești. Avea tensiunea 20 și respira foarte greu. Norocul nostru este că are telefonul mobil la el și am putut ține legătura.

A fost băgat în izolator, alături de alți cinci pacienți suspecți și i s-a făcut testul undeva pe la ora 16:00, dar nu a primit rezultatul până acum. Apoi a fost mutat la salonul 9, însă nu l-a băgat nimeni în seamă, deși se simte foarte rău. Nu a primit medicamente, doar hrană, pe care nu o poate mânca deoarece se simte foarte rău, iar apă i-am trimis noi.

Astăzi ne-am speriat și mai rău când ne-a spus la telefon că, deși respiră foarte greu, nu a mai primit oxigen. O asistentă i-a răspuns că tot spitalul a rămas fără butelii de oxigen. Cum este posibil așa ceva? Ne e frică să nu moară acolo!”.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii spitalului județean de urgență Ploiești.

Articolul Rudele unui pacient cu probleme de respirație, internat în izolatorul de la județeanul din Ploiești: ”Asistenta i-a spus că spitalul a rămas fără butelii de oxigen!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns