Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ruben de la Barrera, după victoria cu Dinamo: „Ne-au lipsit 12 jucători, am suferit, dar am luptat!”

ruben-de-la-barrera,-dupa-victoria-cu-dinamo:-„ne-au-lipsit-12-jucatori,-am-suferit,-dar-am-luptat!”

Viitorul a învins-o cu 2-1 pe Dinamo și a luat trei puncte mari, iar Ruben de la Barrera a subliniat cât de important a fost succesul, în condițiile în care pandemia de COVID-19 nu a ocolit nici clubul condus de Gică Hagi.

Spaniolul de pe banca Viitorului a subliniat că echipa sa a reușit să o învingă pe Dinamo deși a avut numeroase absențe, dar le-a cerut jucătorilor să joace și mai bine.

După acest meci, Viitorul a urcat pe locul șase în Liga 1, cu 16 puncte, iar Dinamo a rămas pe poziția a 15-a, cu cinci puncte, duminică suferind al cincilea eșec la rând.

Ruben de la Barrera, după succesul cu Dinamo: „Ne lipsesc 12 jucători!”

„Avem o situție complicată din punct de vedere medical și încercăm să ne adaptăm. Trebuie să folosim orice resursă posibilă! A fost un meci foarte dificil cu Dinamo, ei au niște jucători foarte buni. Am făcut o singură greșeală și am primit gol. Am avut de suferit, am luptat, dar sunt trei puncte foarte importante.

 

Ne lipsesc mulți jucători, dar trebuie să câștigăm. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, dar ne lipsesc 12 jucători. Dinamo este într-o situație dificilă, însă și noi suntem la fel”, a spus Ruben de la Barrera, după ce Viitorul a învins cu 2-1 echipa antrenată de Cosmin Contra.

Viitorul – Dinamo | Echipele de start

Viitorul: Tordai – Dussaut, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer – Casap, Gaztanaga, Măţan – V. Fernandez, Luckassen, Ely

Rezerve: Stănciulescu – Artean, Bodişteanu, Ad. Stoian, Boboc, G. Ganea

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Ehmann, Isma Lopez – J. Gol, P. Anton – Bani, B. Valle, Aleix Garcia – Gueye

Rezerve: Hinojo – R. Grigore, G. Creţu, Măgureanu, V. Borcea, Nemec, Camara, Alex Gonzalez, Ba

The post Ruben de la Barrera, după victoria cu Dinamo: „Ne-au lipsit 12 jucători, am suferit, dar am luptat!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns