Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Roberta Anastase, deschide lista la Senat la alegerile Parlamentare. Mesajul actualului deputat

roberta-anastase,-deschide-lista-la-senat-la-alegerile-parlamentare.-mesajul-actualului-deputat

Deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase, deschide lista la Senat pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

„O zi cu emotii mari pentru mine! Iubesc sa relaționez cu oamenii, cred in ceea ce fac, ma lupt de fiecare data, cu toate forțele pentru echipa din care fac parte.

Vreau sa le mulțumesc din suflet colegilor mei din Organizația PNL Prahova pentru susținere. Vreau sa ii mulțumesc lui Andrei Volosevici pentru ca ne-am regăsit așa cum știm noi ca suntem! Vreau sa ii mulțumesc lui Iulian Dumitrescu pentru încredere!
In aceste alegeri, voi conduce lista PNL Prahova pentru Senat.

Ma rog la Dumnezeu sa îmi dea puterea sa pot sa fac cât mai multe lucruri bune pentru ploieșteni și prahoveni!” a scris Roberta Anastase pe pagina de facebook.

(P)

Articolul Roberta Anastase, deschide lista la Senat la alegerile Parlamentare. Mesajul actualului deputat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns