Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Robert Berechet, ploieșteanul care și-a bătut și umilit iubita într-o criză de sevraj, condamnat definitiv la 13 ani de pușcărie

robert-berechet,-ploiesteanul-care-si-a-batut-si-umilit-iubita-intr-o-criza-de-sevraj,-condamnat-definitiv-la-13-ani-de-puscarie

Robert Berechet, tânărul din Ploiești care s-a filmat în timp ce își umilea și bătea iubita de 18 ani, spărgându-i pahare în cap, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Ploiești la 13 ani de închisoare.

Potrivit adevărul.ro, acesta a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private.

VIDEO: Imaginile terifiante ale agresiunii unei tinere de 17 ani, din Ploiești – Atenție, video cu impact emoțional puternic!

În prima instanță, agresorul a primit doar 9 ani de închisoare, însă procurorii au făcut apel.

Reamintim că agresorul, în vârstă acumd e 21 de ani, a fost elev al Colegiului Tehnic „Elie Radu“.

El a fost arestat preventiv pe 1 decembrie 2018, de Judecătoria Ploieşti pentru violenţă în familie şi violarea vieţii private.

Cătălina T., adolescenta bătută cu bestialitate și umilită de ploieșteanul Robert Berechet (20 de ani) a povestit atunci drama prin care a trecut (detalii AICI)

 

Articolul Robert Berechet, ploieșteanul care și-a bătut și umilit iubita într-o criză de sevraj, condamnat definitiv la 13 ani de pușcărie apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns