Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Reacția IJP Prahova după ce observatorulph.ro a publicat imaginile cu aglomerația din mijloacele de transport în comun din Ploiești

reactia-ijp-prahova-dupa-ce-observatorulph.ro-a-publicat-imaginile-cu-aglomeratia-din-mijloacele-de-transport-in-comun-din-ploiesti

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Aglomerație în mijloacele de transport în comun din Ploiești. ”Unde sunt controlorii și polițiștii care să-i oblige pe călători să poarte mască?”, reprezentanții IJP Prahova au reacționat.

Mai mulți cititori ne-au semnalat că mijloacele de transport în comun din Ploiești sunt foarte aglomerate, în special la orele de vârf, iar masca este ”facultativă”, nu obligatorie, așa cum prevede legea.

După publicarea imaginilor și sesizărilor cititorilor noștri, reprezentanții IJP Prahova au transmis următorul comunicat:

”Polițiștii acționează în teren pentru prevenirea, verificarea și sancționarea faptelor care duc la răspândirea virusului SARS-COV-2, precum și încălcarea normelor privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Ieri, în Ploiești au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către călători a măștii de protecție, fiind verificate 86 de mijloace de transport în comun.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Astfel de acțiuni vor fi desfășurate în continuare”

Articolul Reacția IJP Prahova după ce observatorulph.ro a publicat imaginile cu aglomerația din mijloacele de transport în comun din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns