Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Razii în Prahova pentru limitarea riscului de infectare cu COVID. Ce localități au fost vizate

razii-in-prahova-pentru-limitarea-riscului-de-infectare-cu-covid.-ce-localitati-au-fost-vizate

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova polițiștii împreună cu jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, ai Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și cu sprijinul reprezentanților din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Prahova, sub coordonarea Instituției Prefectului, au acționat pentru verificarea modului în care sunt respectate normele pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2, în localitățile Bărcănești, Albești Paleologu, Puchenii Mari, Ploiești, Brazi, Blejoi, Păulești și Bucov.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat preponderent la ieșirile din Ploiești și în localitățile Bucov și Blejoi.

Acțiunea a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică precum și verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost legitimate 175 persoane și controlate 58 autovehicule. De asemenea, au fost aplicate 14 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 41.300 de lei.

Polițiștii au reamintit cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măștii de protecție, drept unul dintre factorii esențiali în prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Articolul Razii în Prahova pentru limitarea riscului de infectare cu COVID. Ce localități au fost vizate apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns