Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Razii în Prahova pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Polițiștii au preferat avertismentele în locul amenzilor

razii-in-prahova-pentru-limitarea-raspandirii-coronavirusului.-politistii-au-preferat-avertismentele-in-locul-amenzilor

Astăzi, polițiștii prahoveni au avertizat verbal peste 190 de persoane care nu respectă măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2.

Comunicatul IJP Prahova:

Astăzi, în intervalul orar 09:00-12:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfăşurat o acțiune pe raza localității Băicoi sub coordonarea Instituției Prefectului, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor  pentru creșterea vizibilității și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, au fost legitimate peste 140 de persoane, controlate peste 30 de autovehicule și verificate peste 20 de societăți comerciale.

Polițiștii au avertizat verbal peste 190 de persoane care nu respectă măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2.

Au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale (dintre care 14 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020), în valoare de peste 3800 de lei.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, având în vedere Hotărârea nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19. Reamintim cetățenilor că, în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020, în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private.

 

Articolul Razii în Prahova pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Polițiștii au preferat avertismentele în locul amenzilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns