Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Razii ale Poliției în trenurilor care tranzitează Prahova. Peste 30 de călători amendați

razii-ale-politiei-in-trenurilor-care-tranziteaza-prahova.-peste-30-de-calatori-amendati

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au desfășurat o acțiune, în trenurile de călători, stațiile C.F.R., pe rutele Ploiești – Mizil, Ploiești – Măneciu, Ploiești – Slănic și Ploiești -Urziceni, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

La acțiune au participat aproximativ 20 de polițiști, împreună cu reprezentanți ai CFR Călători.

Echipele de control au fost prezente în trenurile de călători, stațiile de cale ferată și au acționat pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor.

Au fost verificate peste 15 de trenuri de călători și peste 10 stații C.F.R. și au fost legitimate peste 60 de persoane.

Totodată, au fost aplicate peste 35 de sancțiuni dintre care 32 în conformitate cu Legea nr. 55/2020, valoarea totală a sancțiunilor fiind de peste 4.100 de lei

CFR călători face apel la călători să NU urce în tren, dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizații.

Este important ca pasagerii să evite aglomerația și să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Dacă vor face rezervări din timp, se pot suplimenta în mod operativ trenurile, înainte de plecare.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Suntem la datorie, pentru siguranța cetățenilor și vom aplica în continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale.

Articolul Razii ale Poliției în trenurilor care tranzitează Prahova. Peste 30 de călători amendați apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns