Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Rata de incidenţă a coronavirusului în Prahova a ajuns la 3,62 la mia de locuitori

rata-de-incidenta-a-coronavirusului-in-prahova-a-ajuns-la-3,62-la-mia-de-locuitori

V. S.

În Prahova, în urma modificării metodei de raportare a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, incidența cumulată a cazurilor active din ultimele 14 zile la nivel de județ a ajuns la 3,62 la mia de locuitori. Ieri, 218 persoane din județul Prahova au fost raportate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2, categoria de vârstă cea mai afectată fiind în continuare între 30 și 60 de ani.
Pe de altă parte, însă, deși numărul locurilor din spitalele prahovene destinate pacienților infectați cu Covid-19 a crescut la 428 de paturi, ieri, conform datelor oficiale, 402 erau ocupate.
În continuare, la Terapie Intensivă, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate, ceea ce înseamnă că pacienții care au nevoie de tratament în ATI trebuie să fie transferați în alte zone din țară, în cazul în care se și găsesc paturi libere.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns