Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Radu Drăgușin, vedetă în presa italiană: „Forță, dezinvoltură și personalitate, el e gigantul din România!”

radu-dragusin,-vedeta-in-presa-italiana:-„forta,-dezinvoltura-si-personalitate,-el-e-gigantul-din-romania!”

Radu Drăgușin, fundașul central în vârstă de doar 18 ani de la Juventus, a fost în lot la ultimul meci al primei echipe, iar presa din Italia i-a făcut o prezentare superbă.

Numeroasele accidentări din lotul lui Juventus l-au făcut pe antrenorul Andrea Pirlo să apeleze la tânărul fotbalist român, la meciul cu Lazio, scor 1-1, în etapa a șaptea din Serie A.

Radu Drăgușin revenise recent din izolare, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Radu Drăgușin, apreciat de presa italiană

Presa din Italia i-a făcut lui Radu Drăgușin o prezentare demnă de o adevărată vedetă. Gazzetta Dello Sport i-a dedicat un material amplu internaționalului de tineret despre care s-a scris la superlativ.

„Forță, dezinvoltură și personalitate: acesta este Drăgușin, gigantul din România pe care Pirlo l-a promovat la prima echipă.

Drăgușin a fost convocat duminică (n.r. la meciul cu Lazio) la prima sa partidă de la echipa mare. O parte a deciziei este legată de problemele de lot, însă și jucătorul are meritul său. Tot mai mulți tineri sunt șlefuiți în centrul de juniori, iar Drăgușin este ultimul talent catapultat în echipa mare”, notează Gazzetta Dello Sport.

Din cauza problemelor pe care le-a avut cu coronavirusul, Radu Drăgușin nu a fost însă convocat la echipa națională de tineret, pentru meciul decisiv cu Danemarca U21, contând pentru calificarea la Campionatul European de tineret. Totuși, Adrian Mutu ar putea reveni asupra deciziei, având în vedere faptul că fundașul central Virgil Ghiță a devenit indisponibil, fiind testat pozitiv cu COVID-19, în cantonamentul naționalei.

VIDEO: Radu Drăgușin, totul despre aventura la Juventus

Radu Drăgușin a vorbit recent despre experiența sa la Juventus, cum a ajuns acolo, cum sunt de fapt vedetele Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci, dar a dezvăluit și ce i-a cerut Andrea Pirlo să facă înainte de a merge la naționala U21, antrenată de către Adrian Mutu.

The post Radu Drăgușin, vedetă în presa italiană: „Forță, dezinvoltură și personalitate, el e gigantul din România!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns