Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Răcire accentuată în Prahova și ploi slabe în zona de munte

racire-accentuata-in-prahova-si-ploi-slabe-in-zona-de-munte

Vremea se va menține rece. Ceața își va face simțită prezența, în special în zonele joase. În weekend, în schimb, vremea va fi mai caldă pentru această perioadă. De săptămâna viitoare, se va înregistra o răcire accentuată.

Temperaturile atmosferice vor fi în continuă scădere, excepție fiind în weekend când sunt anunțate temperaturi de 14 grade Celsius, cu mult mai ridicate pentru această perioadă.

Joi, la Ploiești, temperatura maximă se va menține la 11 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa la 4 grade Celsius.

La munte, se vor înregistra ploi slabe, pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi în medie de 2 – 4 grade Celsius și vor scădea sub 0 grade de săptămâna viitoare.

Joi, 12 noiembrie, la ora 13.00, la Vârful Omu se înregistrau -1 grad Celsius, temperaturile minime anunțate pentru perioada imediat următoare fiind de -7 … – 6 grade Celsius.

În zona de munte, „după data de 12 noiembrie, trecător vor fi precipitații slabe, izolat la început, apoi posibil local” a anunțat ANM

Articolul Răcire accentuată în Prahova și ploi slabe în zona de munte apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns