Răcire accentuată a vremii în Prahova. La munte, de duminică, sunt anunțate ninsori

racire-accentuata-a-vremii-in-prahova.-la-munte,-de-duminica,-sunt-anuntate-ninsori

Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii, cu temperaturi minime sub 0 grade Celsius. Ceața își face simțită prezența în mai multe localități din Prahova, iar la munte, de duminică, sunt așteptate ninsori.

Ceața și poleiul își fac deja simțită prezența pe mai multe drumuri, la nivel național. Meteorologii au anunțat că următoarea perioadă va fi marcată de o răcire accentuată a vremii, inclusiv în Prahova.

Față de ziua de ieri, temperaturile atmosferice vor fi cu aproximativ 8 grade mai mici. La Ploiești, mercurul în termometre arată – 3 grade Celsius, maximele anunțate fiind de numai 3 grade Celsius.

La munte, la altitudini de peste 1800 m, temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de – 9 grade Celsius, în timp ce maximele vor fi de – 3 grade Celsius.

De mâine, în zona de munte, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Citește și: Cod galben de ceață în mai multe localități din Prahova. Avertizare valabilă și pentru Autostrada A3 București – Ploiești

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Răcire accentuată a vremii în Prahova. La munte, de duminică, sunt anunțate ninsori apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns