Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

PSD Prahova și-a prezentat, în formulă restrânsă, candidații la Camera Deputaților și la Senat

psd-prahova-si-a-prezentat,-in-formula-restransa,-candidatii-la-camera-deputatilor-si-la-senat

PSD Prahova și-a prezentat, în prima zi de campanie electorală, o parte dintre candidații de la alegerile parlamentare, iar președintele organizației județene, Bogdan Toader, a anunțat că la viitorul scrutin din 6 decembrie social-democrații își doresc să obțină 5 mandate de deputați și două de senatori.

Social-democrații prahoveni și-au prezentat, vineri, candidații pentru Camera Deputaților și pentru Senat, în formulă restrânsă, în sală fiind prezenți primii patru candidați pentru Camera Deputaților și primii trei pentru Senat.

„Din păcate coincide această zi cu o zi destul de neagră pentru noi toți. Ați văzut de aseară măsurile noi propuse. Din păcate s-a ajuns la peste 10.000 de cazuri. Cum s-a ajuns aici, cred că înțelegem cu toții. Mulți specialiști au spus că vom ajunge într-o astfel de situație pentru că măsurile de către Guvernul PNL nu au fost cele mai bune”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, candidat pe locul 1 pentru Camera Deputaților.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că organizația pe care o conduce își dorește să obțină 5 mandate de deputați și două mandate de senatori.

„Dacă este să ne raportăm la alegerile precedente, unde am obținut pentru președintele Consiliului Județean Prahova un scor politic de 35%, sperăm să îl depășim pe acela, asta și în funcție de prezența la vot”, a susținut Toader, care nu a ratat ocazia de a da vina pe Guvernul PNL că „sperie populația să nu se prezinte la vot”.

„Noi considerăm că alegătorii noștri fideli vor înțelege că trebuie să facă exact invers și să avem o prezență ridicată pe ceea ce înseamnă segmentul nostru electoral (…)”.

La conferința organizată de PSD Prahova au participat candidații pentru Senat Radu Oprea, Laura Fulgeanu Moagher, George Botez, iar pentru Camera Deputaților – Bogdan Toader, Simona-Maya Teodoroiu, Grațiela Gavrilescu și Rodica Paraschiv.

Articolul PSD Prahova și-a prezentat, în formulă restrânsă, candidații la Camera Deputaților și la Senat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns