Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Prinsă la furat în magazinul Pepco din Ploiești Shopping City. Polițiștii au identificat și reținut făptașa

prinsa-la-furat-in-magazinul-pepco-din-ploiesti-shopping-city.-politistii-au-identificat-si-retinut-faptasa

Scenele s-au derulat luni seara, în magazinul Pepco, unde o femeie a fost văzută în timp ce fura diverse produse. Din declarațiile martorilor, aceasta ar fi fost însoțită de ub bărbat.

O cititoare a Observatorulph a asistat la întreaga scenă, relatând:

”Doi tineri, o fată și un băiat, de aproximativ 25 de ani, au furat de la Pepco, din Shopping City Ploiesti. O vânzătoare slăbuță a fugit după ei. Când au văzut ca au fost reperați, tipa a aruncat sacoșa cu hainele furate, iar el a dat cu pumnii în vânzătoare și a scuipat-o.

Din păcate, paza nu a fost în preajmă, doar eu și soțul meu am văzut toata faza, ne-am întors la el, noi fiind și cu un copil de 3 ani după noi.

Inițial am crezut că este o cunostință de-a ei. Mi se pare inadmisibil să mergi la muncă și să îți iei bătaie de la niste oameni fără pic de bun simț!”

Contactați de Observatorulph.ro, reprezentanții IPJ Prahova ne-au declarat:

”La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi sustras mai multe produse dintr-un magazin din Ploiești.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă fiind identificată atât apelanta cât și persoana bănuită.

Din cercetări a rezultat faptul că o femeie ar fi plecat din magazin fără să achite contravaloarea produselor vestimentare, în valoare de aproximativ 170 de lei, totodată prejudiciul fiind recuperat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi.”

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Prinsă la furat în magazinul Pepco din Ploiești Shopping City. Polițiștii au identificat și reținut făptașa apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns