Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Primele imagini din secția ATI SJU Piatra Neamț, publicate în exclusivitate de Exploziv TV – 10 persoane au ars de vii (IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

primele-imagini-din-sectia-ati-sju-piatra-neamt,-publicate-in-exclusivitate-de-exploziv-tv-–-10-persoane-au-ars-de-vii-(imagini-cu-un-puternic-impact-emotional!)

Ancheta este în plină desfășurare, sâmbătă noaptea, la SJU Piatra Neamț, fiind deja deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sunt 10 persoane decedate în tragedia din secția ATI a acestui spital. 8 persoane au pierit în incendiu, alte două decedând în ulterior, la doar câteva minute, după ce au fost transferate în UPU. Urmează ca ancheta să stabilească dacă și aceste două decese au fost cauzate de incendiu sau de starea în care se aflau deja pacienții.

6 pacienți au fost salvați din incendiu, grație și medicului de gardă, care ar fi intrat în flăcări pentru a face tot ce era omenește posibil.

Din nefericire, echipamentul de protecție a luat foc, iar medicul a fost grav rănit, din estimările inițiale acesta având arsuri de gradele 3 și 4. Medicul este conștient și va fi transferat în Capitală.

Fiind vorba despre pacienți internați la terapie intensivă, aceștia erau în stare gravă, intubați, neputându-se salva singuri.

Spitalul Județean de Urgență este în subordinea Consiliului Județean Neamț, condus de Ionel Arsene (PSD).

Au apărut și primele imagini din secția care a ars, obținute în exclusivitate de Exploziv Tv Neamț. 

Articolul Primele imagini din secția ATI SJU Piatra Neamț, publicate în exclusivitate de Exploziv TV – 10 persoane au ars de vii (IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!) apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns