Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Primarul din Sinaia a fost confirmat pozitiv cu Covid. Anunțul edilului cu privire la învestirea în funcție

primarul-din-sinaia-a-fost-confirmat-pozitiv-cu-covid.-anuntul-edilului-cu-privire-la-investirea-in-functie

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că a fost confirmat cu Covid-19. Edilul a precizat că, luni, va avea loc învestirea în funcție pentru un nou mandat, însă, ca urmare a situației, procedura va fi una online.

Primarul orașului Sinaia a anunțat, sâmbătă, că starea de sănătate a sa, după confirmarea cu Covid-19, este „una bună, cu mici stări de febră și tuse”.

Totodată, primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a precizat că, luni, la ora 14.00, va avea loc ceremonia de învestire în noul mandat și depunerea jurământului, procedura în acest caz fiind varianta online.

Vlad Oprea a câștigat, la alegerile din 27 septembrie, cel de-al cincilea mandat de primar al orașului Sinaia, acesta fiind de mai bine de 16 ani edil al localității.

Articolul Primarul din Sinaia a fost confirmat pozitiv cu Covid. Anunțul edilului cu privire la învestirea în funcție apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns