Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Președintele PSD, amendat pentru încălcarea regulilor sanitare. Reacția lui Ciolacu

presedintele-psd,-amendat-pentru-incalcarea-regulilor-sanitare.-reactia-lui-ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost amendat pentru încălcarea regulilor sanitare. Ciolacu a fost fotografiat la o masă cu apropiați și lideri PSD, iar imaginile au ajuns la Poliție.

Cheful la care a participat Marcel Ciolacu, împreună cu senatorul PSD Lucian Romașcanu și alte persoane a avut loc la un restaurant din Buzău, în localitatea Sărata Monteoru. În urma unui apel la poliție oamenii legii au ajuns în local, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Poliție, Georgian Drăgan.

„Ieri seară, (vineri, n.r )urmare a unei sesizări privind prezența mai multor persoane la o masă, la un local de pe raza localității Sărata Monteoru, din județul Buzău, polițiștii Secției de Poliție Rurală Merei- IPJ Buzău, s-au deplasat pentru efectuarea de verificări, sub aspectul respectării normelor în vigoare pe linia prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov 2.

La momentul sosirii polițiștilor, au fost găsite 6 persoane (3 în interior și 3 în exteriorul locației).

3 dintre cele 6 persoane erau reprezentanți ai operatorului economic și s-a constatat că aceștia nu purtau mască de protecție, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancționate contravențional” au precizat polițiștii pentru Știrile Pro TV.

Ulterior, liderul PSD a reacționat pe Facebook:

”Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane”

Articolul Președintele PSD, amendat pentru încălcarea regulilor sanitare. Reacția lui Ciolacu apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns