Presa europeană, la picioarele lui Erling Haaland, după ce atacantul a marcat 4 goluri în 32 de minute. „Gigantul norvegian! Ce face el este supraomenesc”

presa-europeana,-la-picioarele-lui-erling-haaland,-dupa-ce-atacantul-a-marcat-4-goluri-in-32-de-minute.-„gigantul-norvegian!-ce-face-el-este-supraomenesc”

Într-o zi în care s-a jucat Atletico – FC Barcelona, Erling Haaland a reușit să taie o felie importantă din tortul fotbalului european, după o nouă prestație extraordinară. Atacantul norvegian a marcat 4 goluri în duelul Hertha Berlin – Borrusia Dortmund. Jurnaliștii din Europa l-au lăudat, iar AS a scris că „este un atacant chemat să marcheze o epocă”.

Borrusia Dortmund a început rău partida cu Hertha Berlin, iar la pauză gazdele au condus cu 1-0. Toată lumea aștepta replica lui Erling Haaland din partea doua a confruntării. Ce a urmat pare un scenariu de film SF. Atacantul norvegian a reușit un un „hat-trick” în doar un sfert de oră.

Starul din Bundesliga a marcat în minutele 47, 49 și 62, a treia reușită fiind una cu adevărat de povestit nepoților. A sprintat, a recuperat mingea și apoi a driblat și portarul înainte să marcheze. Haaland a reușit „poker-ul” în minutul 79. Reușitele pe bandă rulantă l-au dat peste cap pe antrenorul Lucien Favre, care a pierdut socoteala golurilor marcate de Haaland.

 

„Vârful” care a ratat întâlnirea cu naționala României, din cauza unui caz de COVID-19 din tabara nordicilor, are cifre senzaționale. A marcat 15 goluri în 12 partide pentru formația germană.

Dortmund a câștigat cu 5-2, a acumulat 18 puncte și se află pe locul doi în clasamentul din Bundesliga, la un punct în spatele liderului Bayern. Echipa bavareză a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, duelul cu Werder Bremen.

Erling Haaland, adulat de presa europeană

Prestația fabuloasă a lui Haaland a ajuns rapid pe prima pagină a ziarelor și site-urilor. „E brutal. Haaland a explodat!”, a scris publicația „Deutsche Welle”, în timp ce L’Equipe l-a numit „Gigantul norvegian”.

„Ce face Haaland e supraomenesc. În ziua în care a câștigat trofeul Golden Boy, atacantul norvegian a marcat patru goluri într-o a doua repriză spectaculoasă, în care Dortmund și-a revenit, după golul gazdelor, marcat de Cunha. Cu aceste goluri, are 10 marcate în șapte partide de Bundesliga”, au scris entuziasmați ziariștii de la „Marca”.

„Este un atacant chemat să marcheze o epocă”, l-a caracterizat publicația AS pe Erling Haaland.

The post Presa europeană, la picioarele lui Erling Haaland, după ce atacantul a marcat 4 goluri în 32 de minute. „Gigantul norvegian! Ce face el este supraomenesc” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns