Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Premierul Ludovic Orban: Ritmul de creştere a numărului de persoane infectate cu coronavirus se va reduce

premierul-ludovic-orban:-ritmul-de-crestere-a-numarului-de-persoane-infectate-cu-coronavirus-se-va-reduce

Ieri, premierul Ludovic Orban a declarat, la Piteşti, că, din evaluările pe care le deţine, ritmul de creştere a numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, la nivelul României, se va reduce, ca urmare a măsurilor implementate.
„Opinia pe care o avem şi evaluările pe care le avem sunt acelea că ritmul de creştere a numărului de persoane infectate se va reduce. Noi, în general, analizăm datele la săptămână, nu analizăm de la zi la zi, pentru că nu există o anumită ritmicitate în ceea ce priveşte prezentarea de către DSP-uri a rapoartelor (…). Urmărim cu mare atenţie evoluţia în fiecare judeţ, în fiecare localitate şi dispunem toate măsurile pe care le-am gândit pentru a reduce riscul de răspândire”, a spus Orban, citat de Agerpres.
Prim-ministrul a adăugat că Guvernul are în vedere derularea unei noi proceduri de licitaţie pentru achiziţia de măşti de protecţie destinate persoanelor din categoriile defavorizate.
În ceea ce priveşte organizarea alegerilor parlamentare la data stabilită, Ludovic Orban a reiterat faptul acestea „nu reprezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului”, dacă se respectă măsurile şi regulile impuse.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns