Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Prahova a ajuns la 3,77 rată de infectare cu Covid-19 pe ultimele 14 zile

prahova-a-ajuns-la-3,77-rata-de-infectare-cu-covid-19-pe-ultimele-14-zile

V. Stoica

Prahova a început să urce în ierarhia județelor cu o creștere semnificativă a numărului cazurilor de coronavirus, de la o rată a incidenței de 2,10 la mia de locuitori (raportată pe 6 noiembrie) – la 3,77 la mie, rata de incidență raportată ieri de către reprezentanții autorităților.
Chiar dacă, potrivit Direcției de Sănătate Publică Prahova, în această perioadă se actualizează aplicația de raportare a noilor cazuri de infectare cu noul coronavirus, datele de la DSP-urile din țară fiind completate și cu rezultatele centrelor de testare, este evidentă creșterea numărului îmbolnăvirilor.
Astfel, ieri, în Prahova a fost raportat un număr de 593 de persoane nou confirmate, aproape 400 dintre acestea făcând parte din categoria de vârstă cuprinsă între 30 și 60 de ani.
Datele oficiale arată că numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, ajunsese ieri la 37.021, însă, în continuare, în acest număr nu intră și testele efectuate la cerere de către persoanele fizice și juridice, conform centralizării DSP Prahova.
Dintre cele 428 de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, 396 erau ieri ocupate, iar la Terapie Intensivă, niciun loc nu era liber.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns