Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Povestea Alexandrei, fata care a renunțat la petrecerea de majorat ca să cumpere tablete pentru elevii săraci

povestea-alexandrei,-fata-care-a-renuntat-la-petrecerea-de-majorat-ca-sa-cumpere-tablete-pentru-elevii-saraci

O tânără de 18 ani din Iași a făcut un gest extraordinar. Le-a spus părinților că nu-i mai facă petrecerea de majorat, iar cu banii economisiți a cumpărat tablete pentru 12 de elevi săraci din județul Botoșani.

Alexandra a povestit la Sinteza Zilei de la Antena 3 de ce a făcut acest gest.

”Mă uitam aseară la televizor împreună cu părinţii mei. Am văzut reportajul dumneavoastră difuzat cu copiii din judeţul Botoşani.

Am fost profund marcată de traiul copiiilor şi le-am propus părinţilor mei să nu îmi mai facă ziua de naştere şi cu bănuţii aceia să merg să le cumpăr tablete pentru acei copii.

Părinţii mei sunt oameni simpli. Peste un an termin liceul şi îmi doresc să devin actriţă.

M-au încărcat enegetic, dar în acelaşi timp acei copii trebuie ajutaţi să iasă din mediul respectiv. Îşi doresc şi sunt nişte copii minunaţi. Am spus poezii împreună, am şi cântat. Îşi dau interesul foarte mult să înveţe şi merită susţinuţi. Le-am spus poezia Ghimpii, de Lucian Blaga”, a spus Alexandra.

 

Articolul Povestea Alexandrei, fata care a renunțat la petrecerea de majorat ca să cumpere tablete pentru elevii săraci apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns