Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Posturi vacante în Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

posturi-vacante-in-prahova.-lista-locurilor-de-munca-scoase-la-concurs

Mai multe unități de învățământ, dar și administrații locale din Prahova au scos la concurs posturi vacante de îngrijitor, șofer, dar și de administrator financiar, asistent medical, paznic, bucătar, psihopedagog, referent și de secretar șef.

Posturile scoase la concurs sunt atât în Ploiești, dar și în localitățile Plopeni, Posești, Ceptura, Sinaia, Gherghița, Olari, Câmpina, Măgurele, Filipeștii de Târg și Urlați.

Liceul „Carol I” din Plopeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor – 2 posturi. (Detalii AICI).

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Crai Nou” din Ploieşti, Judeţul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor preșcolari (Detalii AICI)

Grădinița cu Program Prelungit nr. 30, cu sediul în Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de îngrijitor. (Detalii AICI)

Primăria comunei Poseşti, cu sediul în: loc. Poseşti, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de șofer IA (Detalii AICI)

Școala Gimnazială „Nichita Stănescu” din comuna Ceptura organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar I (0,5 normă) (Detalii AICI)

Primăria Orașului Plopeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical specialitatea medicină generală, în cadrul Cabinetelor Medicale Școlare (Detalii AICI)

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante de îngrijitor grupă învățământ preșcolar. (Detalii AICI)

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de bucătar. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială, comuna Gherghița, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de îngrijitor. (Detalii AICI)

Școala Gimnazială din Comuna Olari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată funcției contractuale de execuție vacante, de  îngrijitor. (Detalii AICI)

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal – Iulia Hașdeu”, cu sediul în Câmpina, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor învățământ preșcolar la Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal- Iulia Hașdeu, Câmpina. (Detalii AICI)

Primăria Orașului Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent, treapta I A, în cadrul Compartimentului Proiecte Comunitare al Direcției de Asistență Socială (Detalii AICI)

Şcoala Gimnazială, comuna Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de secretar șef. (Detalii AICI).

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 32 din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de bucătar. (Detalii AICI)

Şcoala Gimnazială „Nestor Urechia” din Buşteni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de: îngrijitor preșcolari, 1 normă la Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Fram, ursul polar”, Bușteni – unitate structură. (Detalii AICI)

Școala Gimnazială, comuna Măgurele organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri” Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de paznic. (Detalii AICI)

Centrul Școlar de Educație Incluzivă, comuna Filipeștii de Târg organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat întreținere. (Detalii AICI)

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificai I – electrician. (Detalii AICI).

Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare, după cum urmează: asistent medical, grad principal – 2 posturi, asistent medical – 2 posturi; asistent medical, debutant – 3 posturi. (Detalii AICI)

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante de îngrijitor, 3 norme. (Detalii AICI)

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Casa Rozei” din Urlați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de muncitor calificat lenjer I/G. (Detalii AICI)

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante de magazioner cu 0,5 normă. (Detalii AICI)

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante de analist programator (Detalii AICI)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de psihopedagog/S (Detalii AICI).

Citește și: Se fac angajări în spitale din Ploiești, Sinaia și Mizil. Lista posturilor scoase la concurs

Articolul Posturi vacante în Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns