Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ploiești: angajații din administrația publică locală vor lucra două săptămâni pe lună de acasă

ploiesti:-angajatii-din-administratia-publica-locala-vor-lucra-doua-saptamani-pe-luna-de-acasa

Angajații administrației publice locale din Ploiești vor lucra două săptămâni de la birou și două săptămâni de acasă. Decizia a fost luată de primarul Andrei Volosevici, pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19 în rândul angajaților structurilor subordonate primăriei Ploiești.

“Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus o nouă măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19 în rândul angajaților administrației publice locale.
Astfel, având în vedere prelungirea stării de alertă la nivel național și în conformitate cu prevederile legale în vigoare, personalul din cadrul fiecărei structuri a municipalității ploieștene funcționează, începând de astăzi, în program de 2 săptămâni prezență la serviciu și 2 săptămâni muncă la domiciliu.

Potrivit noii reguli, funcționarii publici de conducere din cadrul autorității publice ploieștene răspund pentru organizarea activității structurii pe care o conduc, precum și de repartizarea atribuțiilor și lucrărilor, iar fiecare salariat răspunde de îndeplinirea atribuțiilor.

“Am dispus aceste măsuri pentru a se asigura continuitatea activității la nivelul municipalității ploieștene. Totodată, este necesar să respectăm cu toții regulile de combatere a infectării cu noul coronavirus. Activitatea noastră trebuie să continue în parametri normali, în condiții de siguranță, atât pentru salariații Primăriei Municipiului Ploiești, cât și pentru cetățeni”, a declarat în acest context primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici. “, se arată în comunicatul de presă remis de Primăria Ploiești.

Post-ul Ploiești: angajații din administrația publică locală vor lucra două săptămâni pe lună de acasă apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns