Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Percheziții de amploare în Prahova. 10 persoane, ridicate de mascați

perchezitii-de-amploare-in-prahova.-10-persoane,-ridicate-de-mascati

Percheziții de amploare în Prahova, unde polițiștii au descins Prahova  la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie și furturi. 12 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, scrie ziarul Incomod.

Polițiștii ploieșteni de la Investigații Criminale au
efectuat, miercuri, 16 percheziții în Prahova  la domiciliile unor
persoane bănuite de tâlhărie și furturi.

“În cursul zilei de 27 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 16  percheziții pe raza județului Prahova, la  domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie, furt din locuințe, furt din auto și infracțiuni la regimul rutier. 12 mandate de aducere au fost puse în executare,” se arată în comunicatul poliției, potrivit ziarului Incomod.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2019 – prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns în locuințe sub diverse pretexte, precum acela că ar fi angajați ai unor societăți de distribuție energie electrică/gaze, sau ar dori să ofere  bunuri în amintirea unor rude decedate și distrăgând atenția părților vătămate, ar fi sustras diferite sume de bani.

Aceștia  ar fi deposedat de bunuri sau bani unele părți vătămate, prin violență. De asemenea, în activitatea infracțională, aceștia ar fi condus autovehicule pe drumurile publice fără a deține acest drept. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 50.000  de  lei.

În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost
reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate
unității de parchet pentru  dispunerea de măsuri preventive.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns