Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Pentru ce a rămas Leo Messi la Barcelona: cum arată casa fabuloasă în care trăiește familia starului de pe Camp Nou și ce hotel uluitor a cumpărat

pentru-ce-a-ramas-leo-messi-la-barcelona:-cum-arata-casa-fabuloasa-in-care-traieste-familia-starului-de-pe-camp-nou-si-ce-hotel-uluitor-a-cumparat

Leo Messi duce o viață de lux la Barcelona, unde are o vilă de 6 milioane de euro, un hotel de 30 de milioane de euro și o colecție de mașini năucitoare.

Starul argentinian are un trai de nabab în Catalunia, pe care a fost la un pas să îl lase în urmă, în momentul în care a vrut să plece de pe Camp Nou.

Domeniul lui Leo Messi din Barcelona se află într-o „no fly zone” și oferă priveliști superbe către litoralul catalan

Vila căpitanului Barcelonei, evaluată la 6 milioane de euro, se află în suburbia exclusivistă Castelldefels și este locația perfectă pentru câștigătorul a 6 trofee Balonul de Aur.

Și pentru ca aroganța să fie completă, starul argentinian și-a cumpărat intimitatea după ce a achiziționat casa vecinului său, potrivit vechiului său amic Ivan Rakitic.

La doar 20 de km de Camp Nou, casa lui Messi are un teren de fotbal, o piscină, o sala de forță și un teren de joacă pentru cei trei copii ai vedetei catalane. De asemenea, proprietarul vilei se bucură de o imagine uimitoare a Mării Balearice, cu care se trezește în fiecare dimineață, ceva ce nu poți avea în Manchester, Londra, Paris sau Milano.

Luis Suarez era un obișnuit al acestei priveliști, în timp ce Philippe Coutinho locuiește în imediata apropiere, în caz că ar fi nevoie de o întâlnire între colegi.

Hotelul de milioane al lui Messi

Turismul este la mare căutare în Barcelona, așa că Messi nu s-a zgârcit deloc atunci când a investit într-un hotel. La fel ca rivalul său pentru trofeele din fotbal, Cristiano Ronaldo, și Messi a devenit proprietar de hotel și a cumpărat unul de 30 de milioane de euro, în orașul Sitges, la 35 de km de centrul Barcelonei.

Stabilimentul de 4 stele Hotel MiM Sitges este amplasat la doar 100 de metri de malul mării, are 77 de camere, dintre care 5 suite junior și o suită de lux. Pentru a sta o noapte într-o cameră standard, în timpul vârfului de sezon, un turist va trebui să plătească suma de 120 de euro.

Cireașa de pe tort este Skybarul de pe acoperișul hotelului care oferă vederi panoramice ale orașului și ale Mării Mediterane și, în plus, dispune și de o piscină spațioasă. Dacă până acum nu a fost impresionat îndeajuns, clientul hotelului are la dispoziție un centru spa de ultimă generație, cu saună, baie turcească, dușuri cu senzori, o piscină relaxantă, un bazin de sărituri cu apă rece și o piscină cu apă sărată.

Colecția de mașini exclusiviste a campionului Barcelonei

Cu o avere estimată la 350 de milioane de euro, Messi și-ar putea permite să își ia mașinile din garaj după el oriunde s-ar duce. Topul colecției sale de mașini, care se spune că ar costa 3,5 milioane de euro, este un exemplar Pagani Zonda, pentru care argentinianul a plătit 1,7 milioane de euro.

Starul catalan are o afinitate și pentru marca Maserati, din care deține două modele, un Gran Turismo S de 110.000 de euro și un GranTurismo MC Stradale, în garajul său stelar. Messi a fost văzut de asemenea în timp ce conducea un bolid Ferrari F43 Spider, care valorează 190.000 de euro.

The post Pentru ce a rămas Leo Messi la Barcelona: cum arată casa fabuloasă în care trăiește familia starului de pe Camp Nou și ce hotel uluitor a cumpărat appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns