Patru județe nu au înregistrat niciun caz nou de COVID-19. Capitala are cele mai multe noi infectări

patru-judete-nu-au-inregistrat-niciun-caz-nou-de-covid-19.-capitala-are-cele-mai-multe-noi-infectari

Municipiul București a înregistrat cele mai multe cazuri noi de coronavirus, 140, în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului trimis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. La polul opus sunt județele Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Satu-Mare și Sălaj, fără niciun caz nou de COVID raportat.

România a înregistrat 825 de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore, dintre care cele mai multe au fost în Capitală. Urmează județele Prahova, cu 63 de cazuri, Bihor, cu 42 de cazuri, și Timiș, cu 40 de cazuri noi.

Cele mai multe cazuri noi:

București – 140 Prahova – 63Bihor – 42Timiș – 40

Numărul de cazuri raportate pe județe:

În patru județe nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID. Acestea sunt Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Satu-Mare și Sălaj.

De la izbucnirea crizei, Capitala a fost cea mai afectată, fiind singura zonă în care au fost confirmate peste 9.700 de cazuri.

Urmează județul Suceava, primul focar din țara noastră, care are până acum 5.097 de cazuri, dintre care 16 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Cele mai puține cazuri de coronavirus s-au înregistrat până acum în județul Satu Mare, 246, urmat de județul Sălaj, cu 319 cazuri.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns