Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Parchetul General a deschis dosar penal în cazul tragediei de la ATI Piatra Neamț – 10 pacienți au decedat în incendiul de la spital

parchetul-general-a-deschis-dosar-penal-in-cazul-tragediei-de-la-ati-piatra-neamt-–-10-pacienti-au-decedat-in-incendiul-de-la-spital

Este cea mai mare tragedie produsă după incendiul de la Colectiv, de acum 5 ani.

Intervenția ISU fiind încă în derulare, momentan nu există date despre cauza incendiului.

Dat fiind faptul că este vorba despre secția ATI Covid a unui spital, cercetarea polițiștilor criminaliști și a procurorilor va fi una dificilă.

Inițial fuseseră găsite 7 persoane decedate, pentru ca apoi să fie raporate alte trei decese, ridicând bilanțul provizoriu la 10 decese.

Medicul de gardă este în stare gravă. Acesta a suferit arsuri pe 80% din suprafața corporală, încercând să salveze pacienții din flăcări. Rănită este și o asistentă care încerca să îl ajute.

Conform managerului SJU Piatra Neamț, Lucian Micu, 400 de persoane sunt internate în spital, în acest moment, însă doar secția ATI a fost efectată. Incendiul este stins.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a plecat spre locul tragediei.

Știrea inițială și video AICI. Revenim cu detalii.

Articolul Parchetul General a deschis dosar penal în cazul tragediei de la ATI Piatra Neamț – 10 pacienți au decedat în incendiul de la spital apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns