Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Parcare retrocedată și copaci tăiați pentru construcția unui bloc în Ploiești FOTO

parcare-retrocedata-si-copaci-taiati-pentru-constructia-unui-bloc-in-ploiesti-foto

Un teren din Ploiești, pe care se află acum o parcare, a fost retrocedat, iar proprietarul a solicitat SGU Ploiești tăierea copacilor pentru a putea începe construcția unui bloc.

O cititoare ne-a sesizat această situație prin următoarea sesizare:

”În cartierul Malu Roșu zona Enachita Văcărescu (în spatele străzii Vitejilor nr 2 cu parcul pentru copii) o persoană a anunțat că a revendicat terenul plănuind construcția unui bloc lângă celelalte blocuri… S-au pus și afișe că se vor tăia copacii, fără ștampilă, fără nimic”.

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții SGU Ploiești au transmis următorul punct de vedere referitor la tăierea arborilor:

”Perimetrul din zona respectivă este proprietate privată, fiind retrocedat potrivit documentelor înaintate de proprietar. Lucrările se derulează ca urmare a solicitării acestuia din urmă, solicitare la care au fost atașate copii ale aprobărilor necesare (aviz urbanism, autorizație de construcție)”.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere și Primăriei Ploiești privind proiectul imobiliar, însă acesta nu a fost remis redacției noastre.

FOTO Copacii care vor fi tăiați de SGU, la solicitarea proprietarului terenului:

 

Articolul Parcare retrocedată și copaci tăiați pentru construcția unui bloc în Ploiești FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns