Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Olimpiu Moruțan, gata să plece de la FCSB. „Cred că Spania mi s-ar potrivi foarte bine. Îmi place acolo”

olimpiu-morutan,-gata-sa-plece-de-la-fcsb-„cred-ca-spania-mi-s-ar-potrivi-foarte-bine.-imi-place-acolo”

Olimpiu Moruțan a început foarte bine acest sezon și a prins tricoul de titular la FCSB. Evoluțiile bune i-au adus multe minute și la naționala de tineret, dar l-au și scăpat de „luneta” patronului care îl critica în vară și îi spunea că are „mașină de pește”. Fotbalistul a prins mult mai multă încredere și a acordat un interviu în care a dezvăluit în ce campionat ar vrea să joace.

Olimpiu Moruțan l-a costat o avere pe Gigi Becali. Prima oară a plătit un milion de euro, pentru 80 la sută din drepturile federative, iar apoi a mai achitat peste 500.000 de euro pentru celelate procese. Moruțan avea 18 ani când a fost achiziționat de FCSB și i s-a fixat o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro. Acum spune că este pregătit să încerce o aventură în străinătate. În presă au apărut zvonuri că este urmărit de Inter Milano, dar el ar prefera alt campionat.

„În cazul unui transfer, cred că Spania mi s-ar potrivi foarte bine, dar nu depinde de mine.O să vedem pe viitor unde o să ajung. Îmi place acolo pentru că e mai mult pe tehnică, pasare şi un joc mai puţin pe forţă”, a declarat mijlocașul FCSB.

Moruțan și-a făcut și o analiză și știe unde trebuie să mai lucreze.

„Mai am nevoie de forță și să lucrez la finalizare,” a declarat fotbalistul într-un interviu pentru frf.ro.

Olimpiu Moruțan și cele mai mari emoții

Olimpiu Moruțan pare un tip foarte pe care emoțiile îl cuceresc destul de greu. A recunoscut că s-a luptat din greu cu ele, la debutul său.

„Nu m-am gândit niciodată la ce aș fi făcut dacă nu eram fotbalist. Mi-am dorit de mic să fiu fotbalist și să joc la cele mai bune echipe din România. Și visul mi s-a îndeplinit.Cele mai mari emoții le-am avut pe Cluj Arena când am debutat și am auzit galeria cântând. Mi-aș dori să fiu antrenor apoi, dar nu știu dacă mi se potrivește,” a mai afirmat Moruțan.

Jucătorul trece prin cea mai bună perioadă a carierei. În primele 9 etape ale campionatului a marcat 3 goluri și a semnat și 5 pase decisive.

The post Olimpiu Moruțan, gata să plece de la FCSB. „Cred că Spania mi s-ar potrivi foarte bine. Îmi place acolo” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns