Observatorulph.ro LIVE – Adrian Dupu, candidat PNL la Camera Deputaților: ”În Prahova vor fi investiții masive în infrastructură!”

observatorulph.ro-live-–-adrian-dupu,-candidat-pnl-la-camera-deputatilor:-”in-prahova-vor-fi-investitii-masive-in-infrastructura!”

Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și candidat PNL la Camera Deputaților, a fost invitat în emisiunea Observatorulph.ro LIVE – ediție de promovare electorală.

Adrian Dupu a făcut o sinteză a situației lucrărilor importante de infrastructură rutieră și feroviară din Prahova, dar a și criticat fosta administrație județeană și guvernările PSD.

”Prahova are un potențial uriaș, dar din păcate a fost dominată de clanurile PSD. Avem voința să mișcăm lucrurile așa cum nu a mai făcut-o nimeni în ultimii 30 de ani!” a declarat Dupu. (P.E.)

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Articolul Observatorulph.ro LIVE – Adrian Dupu, candidat PNL la Camera Deputaților: ”În Prahova vor fi investiții masive în infrastructură!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns