Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Numele vehiculate pentru cele două funcții de vicepreședinte la Consiliul Județean Prahova

numele-vehiculate-pentru-cele-doua-functii-de-vicepresedinte-la-consiliul-judetean-prahova

După validarea mandatelor și anunțul legat de învestirea în funcție a noilor consilieri județeni, deja au apărut primele discuții cu privire la posibilii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova.

Ședința de învestire a consilieri județeni este programată vineri, 23 octombrie, când practic noii aleși, stabiliți în urma scrutinului din 27 septembrie, ar urma să depună jurământul pentru următorul mandat 2020 – 2024.

Cu doar câteva zile de învestirea în funcția de consilieri județeni deja au apărut primele discuții pe tema posibililor vicepreședinți ai CJ Prahova.

Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Cristian Apostol, de la USR – PLUS. Acesta a obținut un mandat de consilier județean în cadrul Alianței PNL USR PLUS.

Pentru cea de a doua funcție de vicepreședinte cel mai vehiculat nume este cel al lui Dumitru Tudone (PNL).

Nominalizările pentru funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova depind de viitoarele negocieri cu celelalte formațiuni politice, pentru asigurarea unei majorități în CJ Prahova.

Până la desemnarea noilor vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova va mai dura însă, având în vedere că vineri, la peste trei săptămâni de la alegerile locale, consilierii județeni de abia vor fi învestiți în funcție.

Articolul Numele vehiculate pentru cele două funcții de vicepreședinte la Consiliul Județean Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns