Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Municipalitatea promite că, în marile intersecţii ale Ploieştiului, semaforizarea nu va mai constitui o problemă

municipalitatea-promite-ca,-in-marile-intersectii-ale-ploiestiului,-semaforizarea-nu-va-mai-constitui-o-problema

N. D.

Potrivit Primăriei Ploieşti, în marile intersecţii ale municipiului, semaforizarea nu va mai constitui o problemă. Ieri, primarul Andrei Volosevici a semnat contractul pentru întreținerea sistemului de semaforizare al oraşului, care a fost parafat în baza Acordului cadru de lucrări de reparații și servicii de întreținere sistem semaforizare.
Cei care vor asigura buna
funcționare a semafoarelor din Ploiești sunt reprezentanţii unei firme din Bucureşti – S.C. ALTIMATE S.A. – iar valoarea contractului încheiat cu administrația locală este de 58.455 de lei, fără TVA. După semnarea contractului, prin intermediul unui comunicat, primarul Andrei Volosevici a ţinut să declare: “În baza acestui contract se vor asigura servicii de întreținere pentru cele 29 de intersecții semaforizate ale orașului nostru, astfel încât să nu mai existe sincope în trafic, mai ales pe arterele principale, permițându-se, astfel, o mai bună fluidizare a circulației rutiere, în special în perioada orelor de vârf. Ploieștiul se întoarce, treptat, la normalitate!”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns