Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mirel Rădoi, dezvăluiri șocante: „Îți iau 50.000 de euro, dar în secunda doi poliția e la ușă!”

mirel-radoi,-dezvaluiri-socante:-„iti-iau-50.000-de-euro,-dar-in-secunda-doi-politia-e-la-usa!”

Mirel Rădoi a făcut o dezvăluire incredibilă! Selecționerul României a mărturisit că a fost ademenit prin intermediari cu suma de 50.000 de euro pentru a chema un jucător la lot.

Fostul internațional român a spus că întâmplarea a avut loc pe vremea când a condus naționala de tineret a României.

Mirel Rădoi a subliniat că n-ar primi niciodată bani pentru convocarea vreunui jucător, iar Florin Prunea a fost și el taxat de omul de pe banca României.

Mirel Rădoi, dezvăluiri incredibile: „Îți iau 50.000 de euro, dar în secunda doi poliția e la ușă!”

„Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă. Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit”, a afirmat Rădoi, la Telekom Sport.

Selecționerul României nu l-a uitat nici pe Florin Prunea, care a spus că Mihai Stoichiță face convocările pentru lotul României.

„Cine şi-a putut închipui că poate veni la mine, cu orice sumă de bani, ca eu să chem un jucător?. La fel o să răspundă şi Florin Prunea, cel care a spus că mi-a făcut convocările directorul tehnic al naţionalei. Am ajuns la concluzia că, dacă nu acţionezii oamenii în instanţă, situaţiile se vor repeta”, a mai spus Mirel Rădoi.

Prunea, după Norvegia – România 4-0: „Stoichiță se ocupă de convocări la națională!”

„E groaznic la ce asistăm. Selecţiile la echipele naţionale. Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Dar eu pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă. Mie mi-e greu să cred, l-am avut antrenor. Când aud câte prostii face omul acesta în Federaţia Română de Fotbal, mă crucesc”, a tunat Florin Prunea, după eșecul cu Norvegia, scor 0-4.

The post Mirel Rădoi, dezvăluiri șocante: „Îți iau 50.000 de euro, dar în secunda doi poliția e la ușă!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns